Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

ѕерничанката јнтони€ ѕетрова и »вайло Ѕатинков семейно на море (ƒвамата заведоха и сина си)


8 октомври 2019 11:46   6360 прочитаћакар вече да е есен, миската јнтони€ ѕетрова и съпругът ѝ »вайло Ѕатинков заведоха сина си на море, разкри самата т€ с н€колко фотоса в социалните мрежи, вид€ HotArena.

“римата са на плажа, в топли дрехи, но с усмивки на лицата. Ќад фотосите јнтони€ написа: "—нимка на щастието и любовта! —емейството е всичко, което има значение. —мисълът на живота!".

¬печатление прави и че таткото е облечен в костю, което навежда на мисълта, че той е там по работа, а любимата му жена и наследникът му са неотлъчно с него, предават от “елеграф.

ќще за: ј. ѕетрова  съпруг  син  море ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.