Парламентарни бебета! Депутатът от ИТН Анита Коцелова от Петрич стана майка на момиченце! Христиана изплака три часа, след като НС прие бюджета

16 септември 2021 22:03   18946 прочита
Анита Коцелова
Анита Коцелова


Анита Коцелова

Депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов стана татко за втори път. Чаровната му съпруга Весела го дари с дъщеря, баткото Апостол на седмото небе от щастие.

Депутатът от "Има такъв народ" Анита Коцелова от Петрич стана майка на прекрасно момиченце. Бебето изплака в столична клиника, 3 часа след най-дългото заседание на 46-ото Народно събрание, на което се разглеждаше бюджета на държавата. С чувство за дълг и отговорност, Коцелова изчакала края на заседанието и постъпила в болницата, за да роди малката Христиана.

Момиченцето е с перфектни мерки, наследила най-красивите черти на родителите си, за които появата и на бял свят е неземно щастие. Три дни и три нощи таткото празнува благата вест с трепено очакване да прегърне рожбата си. Пожелаваме на Христиана да расте здраво и безгрижно бебе, а на родителите и да я отглеждат в много любов, хармония и разбирателство. Христиана е първото парламентарно бебе, проплакало в 46-тото народно събрание.

А днес се роди още една принцеса, дъщеря на депутата от Симитли Стефан Апостолов. Чаровната му съпруга Весела го дари с  малко момиченце, което ще носи красивото име Димана. Димана изплака в столична клиника, а новината бе посрещната с голяма радост от баткото Апостол.

Безкрайно щастлив е и депутатът Апостолов, чиято мечта да има и дъщеря се изпълни. От сърце желаем на Весела и Стефан Апостолови децата им да ги даряват с много радост и безкрайни поводи за гордост. Да е честита втората им рожба! 

Петя Петрова 

0 коментара