Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

Ќаско от "»гри на вол€та" се разходи сред природата с......


8 ноември 2019 12:42   5796 прочита≈дин от най-колоритните участници в тв формата "»гри на вол€та" јтанас Ѕръндев се разходи сред природата вчера. “ой бе в при€тна компани€ на едно от най-близките си същества-неговото куче. Ќаско използва хубавите слънчеви дни, за да релаксира и отпочине след редицата интервюта и участи€ в предавани€ след шоуто. “ой и негови€ доберман направиха дълъг рейд в гората и се сл€ха с есенната атмосфера.

Ћюбимецът на —лави “рифонов напусна състезанието "»гри на вол€та" поради контузи€, но доказа, че има силен дух и мотиваци€ и спечели н€колко битки. “ой сподели, че е вл€зъл в риалити формата, за да се забавл€ва, но после разбрал, че е много силен физически. Ўоуто го научило и да живее без телефон, който в реални€ живот бил един от най-важните неща за него.

ѕ.  остадинов

ќще за: јтанас Ѕръндев  разкодка  природа ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.