© Сн.: iStock.comЯжте повече банани и авокадо, ето защо © Guliver / GettyEма Стоун сключи модна сделка на стойност 10 млн. долара Тайната на Сашка Васева, вижте нейната голяма несбъдната любов! Била луда по известен бг мафиот....
   РегистрацияЗабравена парола

Най-щастливото плаване! На вълните на любовта в Бяло море, петричанинът Р. Радев коленичи пред любимата си Симона с пръстен в ръка и съдбовно предложение


12 февруари 2018 10:12   15138 прочитаВ навечерието на "Св. Валентин", сред вълните на Бяло море, на кораб, превърнал се в свидетел на чиста и истинска любов, петричанинът Радослав Радев направи съдбовно предложение на любимата си Симона Китанова. На 9 февруари една импровизирана екскурзия на приятели от Петрич, се превърна в незабравимо преживяване.

Групата от Петрич предприела пътуване с крайбрежен кораб край Солун. И там на кораба, насред морето, изненадващо с пръстен в ръка, Радослав коленичил пред Симона и с треперещ от вълнение глас я попитал: "Ще станеш ли моя съпруга?" Сълзи на щастие, бурни аплодисменти от приятелите им, белязали това невероятно пътуване, а корабът сбъдна мечтата на красивата Симона да прекара живота си с Радослав.

14 февруари наближава и ние ще говорим за Любов, защото без нея светът е нищо. Пожелаваме на Симона и Радослав много щастие, една неостаряваща любов и пълна къща с деца.

А. Георгиева

Още за: Радослав Радев  любима  предложение Още от: Хайлайф

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печатРеклама

   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.