Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

Дћис Ѕългари€У 1998-а година Ќатали€ √уркова показа умени€та си на ѕирин голф край –азлог


25 юли 2018 11:23   6549 прочитаќслепителната „ћис Ѕългар舓 от далечната 1998-а година, Ќатали€ √уркова избра да прекара уикенда в ѕирин голф игрището край –азлог. ¬ спортно облекло, подчертаващо из€щната и фигура т€ позира сред красивата природа в об€ти€та на любими€ си мъж.

Ќаскоро се пусна слух, че около не€ има нова семейна финансова криза. √уркова започнала мащабна акци€ по продажба на бижутата си. ѕреди години 41-годишната красавицата завърт€ бизнес с диаманти в ёжна јфрика и изглежда от този период е запазила доста камъни, които днес сто€т в личната й колекци€.

—ега Ќатали€ е решила да се отърве от т€х на добра цена, но все още не е €сно каква е причината за това. ѕреди време столични клюкари доста одумваха ослепителната „ћис Ѕългар舓 и шушукаха, че е закъсала за пари.

¬. јнастасова

ќще за: Ќатали€ √уркова  умени€  ѕирил голф ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.