Мирела и Красимир дойдоха от София да се оженят нетрадиционно и свежарски в родния край

11 юли 2012 00:01   6311 прочита
Младоженците си казаха
Младоженците си казаха "да" пред кумовете и пред малкото, но подбрани гости


Младоженците си казаха "да" пред кумовете и пред малкото, но подбрани гости

На стилна церемония, сред зеленината на родния си град, двама кюстендилци, които от години живеят и работят в столицата, си казаха "да" пред очите на най-близките си роднини и приятелите си. Красивата Мирела даде сърцето си на Красимир пред благосклонните погледи на майка си Филка и свекървата Веска.

Тържеството беше много весело, преобладаваха млади хора, защото решихме, че е по-важно да сме с приятелите си, отколкото да събираме роднини, разказа Филка, която бе по-притеснена от булката. И двамата - и дъщерята, и зетят, имат успешни кариери в София. Мирела работи в Министерството на културата и отговаря за читалищата. Зетят има хубава работа в частна столична фирма, разказа гордата майка.

Питах, питах и реших да им подаря за сватбата пътешествие, докъдето те решат. Избраха си едноседмичен круиз в Турция, за да разгледат страната, за гостоприемството на която много били слушали, заключи майката.

Свекървата Веска се отчела пред младите, но нейният подарък решили да остане семейна тайна.

На сватбата имаше много смях и закачки. Кумът даде тон на веселието и скочи в басейна, но се беше подготвил с бански. Младоженецът Красимир получи водна баня, но с дрехи, и се наложило сутринта да изпраща гостите по къси панталони. Всички останали доволни и споделили, че ще запомнят сватбата като много нетрадиционна и свежарска.


Още за: сватба   церемония   круиз   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар