Кресналията К. Десподов заби "златно момиче"

16 май 2018 13:36   17773 прочита


Българския спорт има нова звездна двойка! Нападателят на ЦСКА—София Кирил Десподов има връзка със „златното момиче” Петя Борисова, научи HotArena.

Двамата се крият все още от обществото, с изключение на няколко фотоса в Инстаграм и няколко послания колко влюбени са един в друг. Кирил и Петя не пропускат да засвидетелстват и подкрепата си един към друг в трудни и важни моменти, пише „България днес”.

Според близки до двойката, те се запознали преди няколко седмици в столичен клуб. Макар и спортисти, двамата са големи купонджии и именно в столично заведение става и забивката.

Петя е сочена за една от новите световни шампионки на България и през тази година тя натрупа опит с участието си в няколко международни турнира, от които се върна с медали.

Петя е и една от най-чаровните родни гимнастички. Така че не е чудно, че пленила Десподов.

Самият той доскоро се изявяваше като плейбой и не може да се похвали с някоя сериозна връзка зад гърба си. 21-годишния национал се радва на сериозно женско внимание и неведнъж е бил в компанията на засукани мадами, включително и на мисис България Мария Вачева.

От известно време обаче снимките му в компанията на други девойки секнаха. Според хора от „Българска армия” това се дължи именно на любовта му с Петя Борисова.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар