¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

’аджидимовската звезда ≈. ѕопадинова: »мам гадже американец, но ме свал€т и жени!


13 февруари 2019 12:16   4963 прочитајмерикански млад бизнесмен гушка българската звезда в женски€ футбол ≈вдоки€ ѕопадинова. 22-годишната нападателка печели приза за футболистка є1 у нас три поредни години.

"ƒа, имам си при€тел! “ой е американец бизнесмен, въпреки че е доста млад. Ќаистина е страхотно момче. –азбира натоварени€ ми график и прави всичко възможно да се съобрази с програмата ми, това разкри самата т€ ексклузивно пред "Ѕългари€ ƒнес". ƒори идва на повечето ми мачове, въпреки че е доста зает с негови€ си бизнес", признава родената в град ’аджидимово ≈ви.

ќт н€колко години т€ учи и живее в јмерика. ѕопадинова е част от състава на "‘лорида √ълф  оуст ёнивърсити", където е на пълна стипенди€. »менно покрай спорта се запознава с любими€ си мъж. ƒвамата до този момент усп€ваха да прикриват връзката си. «а първи път красивата българска спортистка показва снимка с гаджето. “ой € целува палаво, докато двамата се плацикат в джакузи, а ѕопадинова е видимо щастлива. ‘утболистката не крие, че си мечтае да води луксозен начин на живот, а женски€т футбол не носи достатъчно приходи за това.

Ћюбопитно е, че ≈ви често получава неприлични предложени€ от... жени. ¬ нейни€ спорт има доста лесбийки, които си умират да се озоват заедно с българката под душа.

"—лучвало се е да получавам интимни предложени€ от други футболистки. Ќе си падам по такава любов", категорична е голмайсторката. Ќейни€т най-гол€м секссимвол е  ристиано –оналдо и т€ е луда по него. ѕоради тази причина ≈ви залага на здрави тренировки във фитнеса. “€ вече е направила страхотни плочки на корема, с които се гордее. —ъщо така не крие, че се храни здравословно.

—лед кра€ на футболни€ сезон ѕопадинова възнамер€ва да доведе американеца в Ѕългари€. “€ ще го покаже за първи път на родителите си в ’аджидимово. Ќейни€т баща е треньор по футбол и й дава първите уроци с топката.

ћ. »ванов

ќще за: ≈. ѕопадинова  гадже  американец ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.