Футболисти от Пиринско се засякоха в Анталия: Бившето орле Спас Делев загрява в басейн по време на зимния лагер, Десподов се препича на слънце

24 януари 2020 10:18   6213 прочита


Футболистът от село Ключ Спас Делев влиза във форма с плуване в басейна на луксозен хотел в турския курорт Анталия. Бившето орле е на лагер с отбора си Арда Кърджали, който на 20-ти Януари замина за южната ни съседка. Делев е във видимо добро настроение и се забавлява със съотборниците.

И въпреки скромните 15 градуса в едно от най-посещаваните места в Турция, те побързаха да се съблекът по бански и да се хвърлят във водата. Друг футболист от региона, Кирил Десподов също лагерува с Щурм Грац в Анталия. Той публикува снимка с някои от футболистите, с които се препичаха на слънце и се шегуваха, докато пииваха сутрешното си кафе.

Общо 13 тренировки и три тестови игри са планирани от главния треньор Нестор Ел Маестро през целия лагер. Прогнозата за времето също е обещаваща. Стабилните от 14 до 17 градуса слънчево греене са предвидени за турската Ривиера.

П. Георгиев

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар