Фолк певицата Преслава покори връх Вихрен и Кончето 

17 септември 2020 09:04   21924 прочита


 


Фолк певицата Преслава изкачи първенецa на Пирин - връх Вихрен, който е един от най-трудните за изкачване върхове в България, пътят до него е много стръмен, а преминаването му е истинско приключение. Изпълнителката показа, че е в топ форма и кипи от енергия, защото стигна до заветните 2914м. с широка усмивка, която запечата в снимка и сподели със своите фенове.

По време на вчерашния преход Преси се наслади на невероятните гледки, разкриващи се от високо, а достигането на крайната цел я изпълни с огромно щастие и самодоволство. Певицата мина и през най-грандиозния скален ръб в Пирин - Кончето. Едната му страна е почти отвесна и гледа към около 70 метрова пропаст, а Преслава не пропусна да се снима на фона на зашеметяващата гледка. 
За нелекия планински преход, певицата бе сериозно подготвена и тотално преобразена. Високите токчета и бляскавите рокли, с които феновете са свикнали да я виждат, тя бе заменила с леки и удобни спортни дрехи и специални туристически обувки. 

Снимките, които Преслава сподели с последователите си в социалните мрежи събраха хиляди харесвания, а най-верните ѝ почитатели я засипаха с пожелания за още покорени върхове, визирайки певческата ѝ кариера. 

П. Пенева 
 


Още за: преслав   Вихрен   покори   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар