Еуфория, танци и хора белязаха празника на Симитли вчера

09 септември 2019 15:37   9342 прочита


Хиляди жители и гости на Симитли се събраха на обновения площад "Септември" вчера. Поводът бе концертът по повод празника на града. На сцената се качиха звездите Криско, Емануела, Иван Дяков, Румяна Попова, Денис Теофиков и Амар Гиле.

Хора от всички възрасти пяха и танцуваха под звуците на любими песни. Дълги хора се виха на площада, а сред присъстващите бяха и кмета на Симитли Апостол Апостолов и народният представител Стефан Апостолов. Организаторите се бяха погрижили да подберат гост звездите така, че да задоволят вкуса на всички от присъстващите. Тийнейджърите полудяха при вида на любимеца си Денис Теофиков.

Емануела нагорещи страстите до максимум и изпълни най-горещите си парчета, а рап сензацията Криско накара присъстващите да запеят с него. Румяна Попова и Иван Дяков изпълниха любими песни и всички да се хванаха на хоро. Гвоздеят на програмата бе Амар Гиле, който не спря да пее на живо цели 2 часа. Така приключи празникът на Симитли, който започна от ранни зори с тържествена света литургия и продължи с курбан за всички симитличани, които споделиха обща трапеза.

Д. Мейс

 


Още за: еуфория   танци   празник   Симитли   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар