Ето кой обра черешите на импресариото Спас Стоилов - Бици! 2 от най-красивите жени в България в къщата му в с. Полето /ВИДЕО И СНИМКИ/

15 юни 2020 11:07   25515 прочита


Бици разходи Анелия и Ариа из региона, минаха през Сандански, запалиха свещички в храма на Ванга. По време на уикенд екскурзията Анелия разкри нещо, което никой не знае

Две от най-красивите жени в България, певиците, Анелия и Ариа, бяха специални гости в събота на известния импресарио Спас Стоилов -Бици. Поводът бил, двете известни дами да опитат от екологично чистите череши, които в двора на къщата на Бици, в симитлийското село Полето, са в изобилие.

Известните гостенки веднага привлякоха вниманието на съседите на Бици, част от които си направиха снимки за спомен с момичетата, изумили ги с хубостта си и естественото си поведение. Облечени в стилни спортни тоалети певиците се насладиха на прекрасния двор на Бици, поседнаха на зелената морава, забавлявайки се и отдъхвайки след множеството им седмични ангажименти.

След релакс в дома на импресариото, момичета и любезният домакин предприеха тур из региона. Минаха през Сандански, където се видяха с мениджъра на известен сръбски певец, с когото Анелия ще прави деут. После групата посети местността Рупите и запалиха свещички за здраве в храма на пророчицата Ванга.

Времето няма власт над Анелия, която сякаш с годините става все по-красива, а хитовете и са част от златната колекция на Пайнер, неостаряващи и актуални като самата нея. Младата и надеждна певица Ариа пък побърква мъжете с екзотиката си, гласа си и походката на газела. Ариа е певица само от 1 година в Пайнер, но вече покорява сърцата на мъжката аудитория. Ценители твърдят, че Ария води класацията на най-красивите жени в България, но е трудно достъпна, тъй като сърцето и е покорил един от най-богатите мъже в страната.

Прекрасното съчетание на красота и талант, превръща Ариа в една от една от хитовите изпълнителки в момента. Двете с Анелия са близки приятелки и скоро щели да правят съвместен проект. По време на разходката из района станало ясно, че Анелия има сантименти към Пиринския край. Майка и се оказа от санданското село Ласкарево.

Дияна Мейс

0 коментара