Елена планира да роди щерката на Бербо секцио между 7 и 13 октомври

25 септември 2009 00:20   103817 прочита
Димитър Бербатов и Елена Щилянова
Димитър Бербатов и Елена Щилянова


Димитър Бербатов и Елена Щилянова

Бебето на Митко ще се роди в София, нападателят държал да присъства на раждането и ще бъде в столицата между световните квалификации с Кипър и Грузия

Димитър Бербатов ще стане татко в периода между 7 и 13 октомври. За тогава е планирано неговата половинка Елена да роди чрез секцио, съобщи БЛИЦ. Димитър и Елена очакват момиченце и по всяка вероятност ще го кръстят на майката на Митко - Маргарита. Елена твърдо е решила да ражда в София, а не в Манчестър. Тя е в родния си град от десетина дни. Бербатов пък иска на всяка цена да бъде до половинката си за раждането, а въпросният период е идеалният вариант, тъй като по това време нападателят ще бъде с националния отбор за последните две световни квалификации - на 10 октомври нашите гостуват на Кипър, а на 14-и приемат на националния стадион "Васил Левски" Грузия.
Бербатов няма да е в София на 9 и 10 октомври, защото ще пътува до Кипър. Той ще се върне на родна земя на 4 октомври, а на 11, 12, 13 и 14 също ще е тук. Тъй като знаете, че всичко е Божа работа, ако Елена не е родила до 6 октомври, в периода между 7 и 13 октомври ще й бъде направено секцио. Тя се чувства отлично. Бебето рита силно и показва, че е здраво. Медицинските изследвания са добри. Дано да е така и занапред, заявиха приближени на Димитър Бербатов и Елена Щилянова.


Още за: Д. Бербатов   бебе   раждане   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар