Дара, Торино и Пашата, Мъци, Йоан-Петър, Дара Екимова, Алпер Чочев и Ивайло Захариев пристигат в Благоевград с TEEN BOOM FEST’22 – най-обичаният фестивал от младите в България

16 май 2022 11:54   4232 прочита


Обратното броене започна! Teen Boom Fest ’22 идва в Благоевград на 28 май. Емоционално зареденият, музикално провокиращ и социално ангажиращ фестивал застава на стартовата линия и дава начало на своето трето издание от Благоевград.

Пространствата около площад „Георги Измирлиев” ще съберат на едно място най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри, блогъри, музиканти, спортисти и актьори от екрана и социалните мрежи. В ролята на водещи ще видите звездното семейство Артьом Анатолиевич - ARTi и гласовитата красавица Кристина Дончева /Kristina Doncheva/. Входът е свободен и всички сa поканени! 

Началото ще бъде поставено в 16.00 часа с вълнуващи фен срещи с популярните инфлуенсъри-влогърът Мъци, който ще презентира и първата си книга „Лисица” и TikTok сензациите Йоан-Петър, Presinka, BlackGogo, Светлозара. Заедно с тях ще бъдат още създателят на едни от най-смешните клипчета в Интернет - Kumbata, усмихнатите Megsun, К.LINA , Linsho, Just Boomy, Kibritq. Там ще са и Alper Chochev, който има 100 000 абоната в YouTube, а отделни негови епизоди имат по 200 000 гледания. Сред специалните гости е харизматичният актьор Ивайло Захариев.

От 19.30 часа сцената на TEEN BOOM FEST’22 ще се наелектризира с най-големите хитове на музикалната фурия Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимовa. Концертът ще се превърне в истински празник на модерната музика, затова не го пропускайте. 

Една от водещите мисии на TEEN BOOM FEST е социалната отговорност към младото поколение – превенция на опасностите, които ги заобикалят - употребата на наркотични вещества, педофилия и опасни игри в социалните мрежи, насилие и други. Това е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци. 

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. Зад гърба си има две успешни години, събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници, което превърна фестивала в Платформа – магнит за младото поколение между 8 и 25 години и техните семейства. 

TEEN BOOM TOUR се реализира от ‘ФЕСТИВАЛ БГ”, с партньорството на Община Благоевград, КФМ, CreateX, White water. Инициативата се подкрепя от Министерството на младежта и спорта. Ексклузивен медиен партньор е THE VOICE BULGARIA.


Още за: фест   Благоевград   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар