Да почерпят! Успешните Атанасовци в Пиринско! Три дни празник във фамилията на екскмета Камбитов, празнува и градоначалникът на Сандански

18 януари 2020 11:08   11253 прочита


Атанасовден е! Празнуват всички с красивото име Атанас, хора, чието име ги обрича на успех и власт. В народните вярвания, св. Атанас е властелин на снеговете и ледовете. На днешния ден празнува бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов, управникът оставил трайни следи в Благоевград с многомилионните инвестиции, които донесе и многото свършена работа за областния център. Два мандата, начело на Благоевград, Атанас Камбитов е един от най-успешните кметове в Пиринско . Три дни празнуват във фамилията на екскмета Камбитов.

Празникът започна в навечерието на Антоновден. Братът на Атанас Камбитов, Антон, събра семейството, за да  почетат името му и деня му. Днес, фамилията се събира  за Атанасовден. Именници са двамата Атанасовци -баща и син Камбитови. Празник е и в семейството на кмета на Сандански Атанас Стоянов, който от тази нощ започна да приема поздрави и честитки за именния си ден.

Стъпил здраво в управлението на града, Атанас Стоянов ще почете празника си, заобиколен от приятели и близки. Екипът ни честити именния ден на Атанас Камбитов и Атанас Стоянов и им желае дързост във всичко, с което се заемат. Бъдете живи, здрави и много късмет и успехи по пътя ви. Честит да е именния ден на всички ,които носят това красиво име. Нека има топлина в домовете ви, обич в сърцата ви , много здраве и сили да посрещате предизикателствата в живота. Честит имен ден, Атанасовци!.

П. Георгиева

0 коментара