Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour за първи път с концерт в Ѕанско


29 август 2018 13:23   2328 прочитаЋюбимото л€тно турне подкреп€ българските изпълнители


Ћюбимото л€тно музикално турне се завръща на 1 септември с нова дестинаци€ – град Ѕанско. “очно в 19:00 часа на сцената на Coca-Cola и The Voice на площад “Ќикола ¬апцаров” ще се качат DARA,  риско, Pavell & Venci Venc`, —канда”, ћихаела ћаринова, Ѕалет NOVA, DJ Doncho, Ballan, ћихаела ‘илева и TITA.

—лед кратка почивка изпълнителите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръщат с нови проекти и музикални изненади. »менно жителите и гостите на град Ѕанско ще са сред първите, които ще чу€т на живо нови€ хит на Pavell & Venci Venc` – “ƒобър живот“. Ѕоговете от —канда” от сво€ страна обещаха да лично да благодар€т за подкрепата на техните фенове за милионите гледани€ на „„ужди усмивки“ и „’айвера“.

“урнето премина през 6 български града, като доказа, че родната публика е една от най-ентусиазираните, а нашите изпълнители – на световно ниво. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour подкреп€ българските изпълнители, реализирайки най-големи€ музикален проект в последните 3 години.

Ќа 15 септември, на финала на турнето в —офи€, топ артистите на Ѕългари€ ще зарадват своите почитатели, а те от сво€ страна обещават незабравими емоции до л€тото на 2019 г.

ѕовече информаци€ можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.

ќще за: турне  дестинаци€  Ѕанско ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.