Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

Ѕлагоевградски€т футболист –. ÷онев позира с лекоатлектата ». Ћалова в »тали€


19 юли 2018 11:26   5562 прочитаЅлагоевградски€т футболист –адослав ÷онев, сподели снимка в социалната мрежа с българската лекоателката »вет Ћалова.

ƒвамата позират с широки усмивки в планинските части на красива »тали€. ѕод фотоса 23-годишни€т красавец получи много положителните коментари, като повечето от, които б€ха -двама красиви българи събрани на едно м€сто.

Ћекоатлетката »вет Ћалова ще тр€бва да пропусне надпреварата на 20 и 21 юли, на стадион "Ѕерое", тъй като има мускулни проблеми.

«а да се извини на всички, които очакваха да € вид€т Ћалова написа в фейсбук:

"Ћеко мускулно разтежение промени изц€ло моите планове и възпреп€тства участието ми на Ѕалканиадата в —тара «агора. ѕрав€ всичко възможно, за да съм отново на 100% на ≈вропейското първенство в Ѕерлин, което е най-гол€мата цел за сезона. — нетърпение очаквах да б€гам пред родна публика и да се вид€ с много от вас на стадион "Ѕерое", където имам прекрасни спомени. Ѕлагодар€ за вашата подкрепа и жела€ от сърце успех на цели€ отбор".

¬. јнастасова

ќще за: –адослав ÷онев  мрежа  лекоатлетка ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 
   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.