Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

Ѕлагоевградски€т футболист Ѕорислав ÷онев в опасна близост с гореща блондинка край морето


13 август 2018 13:35   12779 прочита‘утболистът Ѕорислав ÷онев, който играе за "Ѕерое" прекара уикенда с русокоса красавица. Ѕлагоевградчанинът разпуска на плажа в компани€ на горещата мацка след дербито с "Ѕотев". Ѕоби често избира да почива на родното черноморие, но повечето пъти е забел€зван в компани€ на при€тели.

23-годишни€т полузащитник до сега не е за€в€вал, че има сериозна връзка. ¬ъпросната дама също публикува фотото в профила си и това засили любопитството, дали наистина двамата са нещо повече от при€тели. —ъс сигурност почивката му е повли€ла добре и е въоръжен със сили за предсто€щите мачове.

ƒиана ћейс

ќще за: Ѕорислав ÷онев  плаж  дерби ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.