Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан Ѕърза пица с €йца ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

Ѕившото гадже на фолкдивата ƒесислава, ћћј боецът —ветлозар —авов - «арко посети —едемте –илски езера


31 август 2018 13:15   8866 прочитаћћј боецът —ветлозар —авов - «арко посети —едемте –илски езера вчера. “ой се похвали с разходката си, като качи фото в социалната мрежа позирайки в красотите на –ила планина, облечен в спортно облекло, очила и раница на гърба. ≈два ли има човек, който да не свързва името му с певицата ƒесислава.

¬сички знаем, че точно той беше гол€мата любов на гласовитата певица, с ко€то се събираха и раздел€ха с мъчителни драми н€колко пъти подред.

ƒнес ƒесислава е вече с Ѕлагой Ќайденов, на когото роди прекрасен син, а —авов не крие огорчението си, че у нас е по-известен с лични€ с живот, отколкото с безспорните си успехи на ринга и в клетката.

¬. јнастасова

ќще за: —в. —авов  разходка  планина ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.