Банско приветства абитуриентите от випуск 2023

25 май 2023 12:19   9496 прочита


Младостта и красотата шестваха тази вечер в центъра на Банско. Пред погледите на учители, родители, близки и приятели, в празнично дефиле преминаха абитуриентите от първия випуск на Средно училище „Неофит Рилски“, от Професионалната гимназия по електроника и енергетика и от Професионалната лесотехническа гимназия „Никола Вапцаров“.

Отличните в спорта и в училище Лили Питова и Иван Главчев от СУ „Неофит Рилски“ с вълнение и благодарност се обърнаха към учителите и с пожелание към връстниците си - да бъдат смели в мечтите си. Секретарят на Община Банско Иван Докторов поздрави абитуриентите от випуск 2023 година. В приветствието си той им пожела да правят това, което обичат, и да обичат това, което правят.

Иван Докторов изрази надежда, че връзката на младежите с Банско ще остане винаги здрава и силна и много от тях ще намерят своята реализация тук. Вие сте тези, които можете да го направите още по-хубав и привлекателен – истинска визитна картичка на България, подчерта секретарят. Под звуците на песента за вечното приятелство, в изпълнение на Александра Полежанова, абитуриентите пуснаха в небето десетки балони като символ на надеждата и вярата в бъдещето.


Още за: Банско   абитуриенти   Още от: Хайлайф

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар