5.10! Празникът на Благоевград, свята дата за двама влюбени! Кандидат-съветникът Венцислав Хросинков вдигна сватба за чудо и приказ с любимата си Силвия

07 октомври 2019 13:30   36761 прочита


Кандидатът за съветник Венцислав Хросинков вдигна приказна сватба в деня на празника на Благоевград, 5-ти октомври. Той окончателно скъса с ергенлъка и се врече във вярност на своята любима Силвия, с която са заедно от няколко години. След като официално разписа брачното свидетелство в ритуалната зала в Благоевград, влюбената двойка се врече във вярност и вечна любов и пред Бога в черквата "Въведение Богородично".

Булката бе заложила на традиционна бяла рокля с нежна дантела, а младоженецът бе в класически черен костюм и вратовръзка. Близките приятели на младото семейство Нина Ангелова и Илия Филчев кумуваха на младоженците в най-прекрасния ден от живота им.

Трима шафери в тъмно сини костюми и шаферките с ефирни розови рокли внасяха допълнителен цвят в сватбения пейзаж на Венци и Силвия. Пищното тържество се състоя в ресторанта на хотел "Ален мак", а на него присъстваха повече от 200 души. Сред специалните гости, които уважиха празника бяха народните представители Даниела Савеклиева и Стефан Апостолов, придружен от съпругата си Весела. Освен тях, на събитието присъстваха гости от Китай, Англия и Италия, както и бивши съветниците от групата на ГЕРБ.

Заради професионални ангажименти, свързани с празника на Благоевград, кандидат-кметът д-р Атанас Камбитов и бившият председател на ОбС Радослав Тасков не успяха да присъстват на сватбата, но се реваншираха с огромни букети и подаръци. Много гости от ОБС Благоевград бяха част от голямата радост на семейство Хросинкови. Тържеството бе белязано от много емоции, сълзи от щастие, танци и песни до зори.

Екипът на struma.com честити на младото семейство, като им пожелава дълъг и щастлив семеен живот и много наследници - усмихнати и чаровни като родителите си.

Д. Мейс

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар