16 двойки се надцакваха в атрактивен турнир по бридж белот в с. Брезница

04 февруари 2010 00:20   13654 прочита
Участниците в турнира
Участниците в турнира


Участниците в турнира

16 двойки участваха в регионалния турнир по бридж белот в гоцеделчевското с. Брезница.

В първия кръг местният майстор Юсуф Буковян и Исмаил Хаджи бързо отстраниха колоритния екип на “Булсатком”. Бизнесмените от Гоце Делчев Благо Узунов и Тони Лапчев нямаха късмет срещу екипа на “Фолклор ТВ”. Друга атрактивна двойка бяха бизнесменът колбасар и народен певец Стоян Джаджев и местният ветеринар на с. Дъбница д-р Папазов. Нямаха късмет и миналогодишните финалисти от с. Лъжница Сюлейман Осиковски и Шаин Мола. Двойката Ибрахим Джунин и Исмаил Черкез, които са зет и шурей, си тръгнаха като непознати.

Братя Заимови, които отпаднаха на четвъртфинал, бяха обещали, че ако спечелят турнира, ще ушият екипи на състезателите. С парични награди и стъклени статуетки за 1-вото място взеха Мустафа Гета и Шаази Алемов от с. Корница. Грамоти и парични награди за 2-рото място взе двойката от с. Господинци Валентин Пилев и Вергел Хаджиев. 3-тото място взеха домакините Юсуф Буковян и Исмаил Хаджи. Утешителната награда замина за столицата за Мехмед и Сабадин Хаджи.

В организацията активно се включи бившият кмет и настоящ бизнесмен Сайди Чолак, който следеше зорко за правилата. Отлично се справи домакинът-ресторантьор Фазли Хаджи, а всички благодариха за чудения обяд, който бе приготвил готвачът Шакир Арнаутин. На следващ етап на турнира домакин ще бъде с. Корница.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар