Ќовините на югозападна Ѕългари€
 ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

янаки —тоилов: «агубата на »вайло  алфин ще разклати позициите на —танишев


19 юли 2011 00:08   1946 прочита

я. —тоилов
я. —тоилов


я. —тоилов

»вайло  алфин е издигнат за кандидат-президент на Ѕ—ѕ от странна и негласна коалици€ в парти€та, см€та янаки —тоилов. “ой също бе сред номинираните за поста, но в събота Ќационални€т съвет на червените посочи сегашни€ евродепутат и бивш външен министър. —тоилов, който е от т.нар. л€во крило, се класира на второ м€сто.

—поред него  алфин е бил избор на ръководството на парти€та, опонентите на лидера —ергей —танишев и хора около президента √еорги ѕърванов. янаки —тоилов об€сни пред TV7, че вс€ка от тези групи имала своите задни мисли при този избор. “ака, според ръководството на парти€та,  алфин бил най-сполучливи€т кандидат-президент, но според опонентите на —танишев, ако  алфин не успее, ще им осигури възможност да атакуват —танишев.

ѕо думите на —тоилов "крайни€т избор е доказателство и за политическо лицемерие в Ѕ—ѕ". янаки —тоилов коментира още, че обсъждането на кандидатури за кметове и президент в районните и общински организации на Ѕ—ѕ в продължение на н€колко месеца е предизвикало интерес и е дало силен импулс в парти€та.

ќще за: »в.  алфин  кандидат  президент ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.