Във вторник ГЕРБ избира ново ръководство   

10 май 2021 09:34   2 коментара   3829 прочита


 Партия ГЕРБ ще организира национално събрание за избор на ново ръководство във вторник. 

Събитието насрочено за 11 май, ще е онлайн и към момента е известно, че на него няма да се обсъжда смяната на Бойко Борисов като председател. 

Ще бъдат избрани заместник-председатели на партията и нови членове на изпълнителната и контролната комисии. На делегатите ще бъдат предложени за гласуване и промени в Устава на ПП ГЕРБ. От пресцентъра на партията отбелязват, че подобни събития се провеждат най-малко веднъж на 4 години, а последното е от 2017 г., пише terminal3. bg. 

През юли миналата година той заяви следното: “След края на мандата отивам да си ръководя партията и да си укрепваме структурите, защото всички сега ръфат ГЕРБ отстрани, тъй като ние сме 100% ангажирани с правителството и се допускат грешки в самата партия, самият контрол в партията е занижен”. 

Още в деня след парламентарния вот за подобни рокади заговориха и в БСП. Там цялото Изпълнително бюро излезе в оставка, но лидерът Корнелия Нинова обяви, че няма да се оттегли, за да не остане партията извън политическите процеси в страната през следващите месеци. Тя обаче остана депутат. 

2 коментара
10 Май 2021 11:51 | Я
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Я, е това ако е избор? Ново би било ако сменят Борисов. Всичко друго няма цначение. Има Борисов, има ГЕРБ... И обратното...


10 Май 2021 12:22 | Чукча читател
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Герб е най голямото зло сполетяло БЪЛГАРИЯ в последните 30 години.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар