Васил Божков учреди национално движение "Център"

29 февруари 2024 13:47   2384 прочита
сн. Фокус
сн. Фокус


сн. Фокус

Васил Божков учреди национално движение "Център" с мащабно събитие в столичен хотел, предаде репортер на "Фокус". Въпреки че е под домашен арест бизнесменът присъства лично. "35 години една мафия, наричаща себе си политици, ви мами.

Това каза Васил Божков по време на учредяването. "Не ние зависим от тях, а те от нас, те са група бандити, а ние сме граждани на България. Българският народ взема нещата в свои ръце. 2024 година е съдбоносна, светът се променя. Тези двамата Бойко и Шиши, знаете ги, как не ги е срам. Пробваха всичко срещу мен - законно и незаконно.

Не се страхувам от тях, а те от мен", каза Божков. Председател на движението е Д-р Дарин Дросев. Той е роден в град Ямбол през 1975 година. Завършва Американския университет в България с две бакалавърски степени по специалности "Политология" и "Стопанско управление". Също така е магистър по "Философия". Притежава и научна степен доктор по "Философия" от Софийски университет.

Той е дългогодишен преподавател в Софийския университет по "Логика" и "Философия". Учредител и лидер на независими организации на завършили висше образование. "Нашата мисия е да спасим България и народа ни от унищожение, да помогнем на българите да живеят достойно и да спрем младите хора да напускат страната ни.

Заедно можем и ще извоюваме достойно място за България в Европа и Света", споделят от движението. "Терминал 2 се е превърнал в спасителната сламка за оцеляване. Изгодно е да източват потенциала на нацията, не искат ефективна съпротива срещу феодалния модел, който създадоха. Онези, които виждаме всеки ден да разиграват политически театър по телевизията. Но бъркат - нас ни има, има я нетърпимостта, тук и сега", каза д-р Дросев.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар