Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

"”олстрийт джърнал": “ръмп об€в€ва нови мита за 200 млрд. долара върху внос от  итай


16 септември 2018 10:14   1691 прочита

—нимка: EPA
—нимка: EPA


—нимка: EPA

Ќивото на тарифите ще бъде веро€тно около 10%, посочва изданието


ѕрезидентът на —јў ƒоналд “ръмп възнамер€ва да об€ви до понеделник нови мита на стойност около 200 милиарда долара върху внос от  итай, пише "”олстрийт джърнал", цитиран от –ойтерс и јѕ.

Ќивото на тарифите ще бъде веро€тно около 10%, под 25-те на сто, които неговата администраци€ бе об€вила за този кръг от повишение, твърди вестникът, като се позовава на информирани източници.

—ъобщението идва, след като Ѕели€т дом покани  итай за нови преговори по спора им за нивата на митата. ƒосега двете правителства са си наложили взаимно мита за внос на стоки за по 50 милиарда долара.

ѕекин е огласил списък с американски стоки, които ще бъдат обложени с мита за 60 милиарда долара, ако ¬ашингтон качи още повече тарифите си.

јдминистраци€та на “ръмп насто€ва  итай да намали сво€ търговски излишък от 375 милиарда долара със —јў, както и да прекрати политиката да придобива американски технологии и интелектуална собственост, за да си спест€ва промишлени инвестиции във високите технологии, отбел€зват агенциите.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: внос   итай  мита ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.