Тръмп: Краят на САЩ идва до 3 години

15 септември 2021 10:57   2562 прочита
Кадър БНТ
Кадър БНТ


Кадър БНТ

Доналд Тръмп не изневери на стила си да прави напълно взаимноизключващи се твърдения и да разпространява невероятни теории на конспирацията.

Сега изненадващо той прогнозира края на САЩ след три години, но може да се кандидатира за президент през 2024 г., точно след 3 години.

Бившият президент направи противоречиви твърдения в интервю за Newsmax във вторник заедно с бившия прессекретар на Белия дом Шон Спайсър. Той продължава да настоява, че президентските избори през 2020 г. са фалшифицирани.

След като Тръмп спомена, че "страната ни е тръгнала наистина надолу през последните осем месеца, както никой никога не е виждал досега", той обяснява, без да представи никакви доказателства, че нацията ще приключи да съществува.

"И вие отивате на тези избори, които предстоят през 24-та - но няма да е останала държава", обяснява Тръмп. "Изборите бяха фалшифицирани и няма да е останала държава след три години, казвам ви."

Спайсър отбелязва, че Тръмп е решил да се кандидатира през 2024 г. и че последователите му биха могли да се чувстват комфортно.

Тръмп избягва директен отговор, но обещава на Спейсът, че може да се гордее с избора и също така заяви, че Америка сега е станала за смях, предаде news.bg./Petel.bg


Още за: тръмп   САЩ   години   Още от: България и свят

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар