Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€  Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан
   –егистрац舫абравена парола

“ропическата бур€ »мелда взе първа жертва в ’юстън


20 септември 2019 09:37   1404 прочита

—нимка: Ѕ“ј/ј–
—нимка: Ѕ“ј/ј–


—нимка: Ѕ“ј/ј–

ћъж е загинал от токов удар, докато опитвал да премести кон€ си на безопасно м€сто


¬ластите съобщиха за първа жертва на тропическата бур€ »мелда, ко€то донесе поройни дъждове в района на ’юстън, предаде –ойтерс и Ѕ“ј.

—пасителни екипи с лодки извадиха стотици хора от затънали във вода коли, летището в града временно спр€ полетите, а десетки хил€ди хора останаха вчера без ток.

ѕолетите на летище "ƒжордж Ѕуш" в ’юстън б€ха частично подновени след н€колкочасово спиране заради поро€ и наводнени€та. Ќад 900 полета б€ха отменени или са със закъснение, съобщи јсошиейтед прес.

¬чера в късни€ следобед дъждовете почти спр€ха, но властите предупреждават милионите граждани в засегнати€ регион да останат на закрито, тъй като ще отнеме н€колко часа водата да се оттече. "јко сте в училище, останете в училище. јко сте у дома, останете у дома. јко сте на работа, останете на работа", каза на пресконференци€ Ћина »далго, съдийка от окръг ’арис, об€в€вайки извънредно положение за района на ’юстън.

ћъж от югоизточната част на ’юстън е загинал от токов удар, докато опитвал да премести кон€ си на безопасно м€сто, съобщи на страницата си във "‘ейсбук" службата на шерифа на окръг ƒжеферсън.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: бур€  »мелда  дъждове ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.