Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

“ачи все още иска разм€на на територии със —ърби€


11 септември 2018 09:32   1131 прочита

—нимка: Ѕ√Ќ≈—
—нимка: Ѕ√Ќ≈—


—нимка: Ѕ√Ќ≈—

“ой разкритикува ¬учич заради хвалебстви€та за ћилошевич


 осово ще продължи да работи върху иде€та за споразумение със —ърби€, което предвижда разм€на на територии. “ова об€ви косовски€т президент ’ашим “ачи на среща с представители на албанското малцинство в ёжна —ърби€.

“ачи за€ви, че на срещата му е връчена чернова на резолюци€, с ко€то парламентът в ѕрищина да подкрепи иде€та, трите общини в южна —ърби€ - ѕрешево, Ѕу€новац и ћедведжа, да се обедин€т с  осово.

 осовски€т президент е привърженик на "корекци€ на границите" със —ърби€, но разкритикува вчерашните думи на сръбски€ президент јлександър ¬учич при визита му в  осово.

¬учич определи ћилошевич като "велик държавник с добри намерени€", а думите му провокираха гневни реакции.

"¬чера чухме думи за мир, разбирателство, при€телство и необходимост от диалог с албанците. Ќо в същото време чухме комплименти за "касапина на Ѕалканите", човекът, отговорен за геноцида в  осово, Ѕосна и за войните в —ловени€ и ’ървати€- —лободан ћилошевич. Ќе мисл€, че тези две позиции са съвместими", подчерта “ачи.

»зточник: btvnovinite.bg

ќще за: “ачи  разм€на  територии ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.