Стачка парализира Гърция  

10 юни 2021 06:13   1701 прочита


 Общественият транспорт, железопътният и въздушният транспорт ще бъдат силно засегнати от общата стачка в четвъртък, свикана в знак на протест срещу законодателството в областта на трудовата реформа, като частният и публичният сектор, както и журналистите ще се присъединят към протеста, разкри в. "Катимерини". 

В Атина метрото, трамваят, тролейбусите и крайградската железница няма да работят през целия ден, докато автобусите ще се движат от 9 до 21 часа. В цялата страна няма да има железопътни или фериботни услуги, включително овърнайт, което ще се отрази на някои ранни пътувания. 

Ще има и спиране на работата от служители на полетната информационна служба и службата за безопасност на въздушното движение от 11:30 до 15:30 часа. Пътниците трябва да се обадят на авиокомпаниите си, за да проверят дали това ще повлияе на редовните полети. 

Синдикатите от частния и публичния сектор ще проведат митинги в централната част на Атина тази сутрин. 

Журналистите в печатните и електронните медии също ще напуснат работата, заедно с други работници в голяма част от частния сектор и цялата публична администрация. 

Уебсайтовете за новини не актуализираха съдържанието си, докато няма да се печатат вестници в сряда. НЮЗ. бг

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар