Спецакция на летището във Франкфурт !Мъж крещял "Аллах акбар"  ,ще ви убия всичките 

17 януари 2021 05:59   1 коментар   3266 прочита


 Германската полиция съобщи, че терминал номер 1 на летището във Франкфурт и железопътната гара са били затворени заради мъж, който извика "Аллах Акбар". Това съобщи пресслужбата на германската полиция. 

Полицията съобщи, че патрулът е спрял 38-годишен словенски гражданин поради липса на защитна маска. 

"Той се държеше агресивно към полицията и каза: "Ще ви убия всички, Аллах Акбар". Във връзка с поведението му, служителите на реда приеха изказването му сериозно ", се казва в съобщението. 

 

 

Според полицията мъжът се опитал да избяга, но бил задържан от охраната под заплахата от използване на огнестрелно оръжие. Опитвайки се да се скрие, мъжът хвърли куфара си. Това доведе до частично затваряне в сектор Б на терминал 1 на летището. Малко по-късно обаче полицаи разгледали багажа. Там не било намерено нищо опасно. 

Едновременно с този инцидент полицията получи сигнал, че в терминал 1 може да присъства въоръжен мъж. След това бяха затворени допълнително и други части на Терминал 1. Тази мярка беше взета и в регионалната жп гара. 


В операцията са участвали около 100 служители на федералната и градската полиция, както и митниците на летището. 

На 16 януари във Франкфурт летището и гарата бяха частично затворени от полицията заради подозрителен предмет. По-късно беше съобщено, че са задържани двама души. 

1 коментар
17 Януари 2021 10:08 | Джумаята
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Баба Меркел и другите малоумни лидери в Европа нека да продължават да канят утайката-уж емигранти, да ги хранят, да им дават помощи, а те да изнасилват жените им и да слагат бомби.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар