Синът на Тръмп сравни Зеленски със стриптизьорка 

14 май 2022 07:16   1 коментар   2128 прочита


 
 

 
Синът на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, Доналд Тръмп-младши, разкритикува плановете на американското ръководство да окаже помощ на Украйна. Той е възмутен от разпределението на 40 милиарда долара за страната. 

Тръмп-младши публикува възмущението си в социалните мрежи. 

Той илюстрира публикацията със снимка, на която президентът на Украйна Владимир Зеленски „танцува на стълб“ под формата на стриптийз по бански в цветовете на знамето на Украйна. 

В същото време друг герой - Джо Байдън - активно раздава пари за това изпълнение. 

„40 милиарда долара!!! Дъжд от пари за Украйна... Докато американците страдат, а ние имаме недостиг на адаптирано мляко за кърмачета. Страхотна работа, момчета! ”, негодува Доналд Тръмп младши. 

Според него „максимум $7” от тези пари ще отидат за подпомагане на украинците, докато останалите пари ще са в джобовете на корумпирани служители. 

По-рано стана ясно, че сенаторът от Кентъки Ранд Пол наложи забрана за отпускане на 40 милиарда долара за Украйна. Поправката беше отхвърлена в Сената на САЩ. 

Според Ранд Пол планираните разходи трябва да бъдат внимателно проучени и да се добави информация за финансовата отговорност. В резултат на това одобрението на документа беше отложено поне за седмица. 

1 коментар
14 Май 2022 11:44 | 666-ДЯВОЛЕТО
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ПАРИТЕ ЩЕ ОТИДАТ В ДЖОБА НА СИНА НА ДЖО БАЙ-ДЪН И МИЖАВА СУМА ЗА ЗЕЛЕНЯКО. НАЛИ ЗАЕДНО ВЪРТЯТ БИЗНЕС С ХИМИЧНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ В УКРАЙНА. ЩЕ ОСТАНЕ И НЯКОЯ ТРОХА ЗА ДРУГИТЕ ХИТЛЕРИСТИ-НАЦИСТИ ОКОЛО ЗЕЛЕНИЯ ПЕДЕРАС. СЛЕД ТОВА ЕС ЩЕ ГЛАСУВА 40 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА УКРАЙНА И ТЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ЩЕ СИ НАПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ А СМЕТКАТА Я ПЛАЩАМЕ НИЕ ТЪПИТЕ ОБИКНОВЕНИ ХОРА. Е МОЖЕ НАКРАЯ ДА НАМАЛЯТ ГОРИВОТО С 5-10 СТОТИНКИ. ХЛЯБА С 15 СТ. И Т. Н.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар