Ревизоро се заема първо с проверки на язовирите

16 януари 2020 08:53   3038 прочита


Тези язовири, за които Министерството на околната среда и водите отговаря, ще проверя максимално бързо, посочи като първо свое действие новият министър на околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро пред журналисти на излизане от пленарната зала. Допреди един час бях председател на комисия, която се занимаваше с граници, митници и контрабанда, цигари алкохол, горива.

Трябва ми време да се запозная напълно със ситуацията около водната криза в Перник, каза още той. Като добър негов заместник Ревизоро определи народната представителка и бивш министър на околната среда и водите Ивелина Василева да стане негов заместник в министерството. Проблемът е, че аз съм от малкия коалиционен партньор, а тя да бъде зам.-министър от големия, може да й се стори обидно. Ако тя би могла да ми окаже помощ, ще се радвам.

Изключително много разчитам на нейната помощ и всички други експерти, каза още Емил Димитров, съобщи "24 часа". Той се закани да не сменя администрацията в новопоетото от него министерството, но ще наложи повече отговорности на всички в служители.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар