Радостин Василев: Надявам се след този запис да няма правителство 

27 май 2023 09:03   6 коментара   5894 прочита


 
 

Радостин Василев заяви, че напуска ПП, но ще остане в Народното събрание и ще създаде собствен политически проект. На пресконференция той пусна кратък монтиран запис от онлайн заседание на Националния съвет на ПП и заяви, че ще даде пълния 5-часов запис на медиите. Василев обяви, че това, което се случва на заседанието е предателство спрямо избирателите на партията. Основното му обвинение е, че Кирил Петков и Асен Василев предварително са искали коалиция с ГЕРБ, но са заблудили привържениците си. 

Василев отрече участието на службите в записа, както заяви вчера Кирил Петков. “Моят таблет и моят хол са службите”, каза той. 

Депутатът обясни, че вероятно е поканен на онлайн заседанието на Националния съвет на ПП по погрешка, защото не е негов член. Радостин Василев каза също, че съветът не е приел коалиция с ГЕРБ. След това Кирил Петков “с псувни” е предизвикал ново гласуване, което е приело неговото предложение за коалиция. 

“Всеки можеше да записва каквото си иска”, обясни Василев. Той слушал записа на следващия ден и останал изумен, от това, което чул. След това депутатът няколко дни изчакал, за да вземе решение да напусне ПП и да огласи записа. 


След този запис се надявам да няма правителство и да отидем на бързи избори. Само да грласуваме бюджета, заяви Радостин Василев. 

6 коментара
27 Май 2023 14:29 | амин
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Спешно да се открие кабинет на д-р Гълъбова в Народното събрание.


27 Май 2023 16:59 | ?!
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Гнусен фъфлещ сурат. Къде ли не се навре това недоразумение, за да получи облаги . Дважди Юда стана, 60 сребърника спечели. Евала, сега се е затичал нова партия да съгради. Кой ли ще се хване на хорото на този непочтен предател?


27 Май 2023 23:04 | Пешо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

С такива, като този далече няма да стигнем


27 Май 2023 23:05 | Пешо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Какво става с неговия имунитет..... изпра го ....


27 Май 2023 23:22 | Радостинчо Гов.....ното
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Откупи се снусняка мръсен подъл.. Въобще тази партия ИТН с конкурс подлеци е събирала... Съжалявам само за хората, които са си дали гласа за листа, водач на която е това изчадие дяволово..


28 Май 2023 09:42 | До горния
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Отдавна не от ИТН.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар