Путин: Западът е готов да нанесе удар на всяка страна 

30 септември 2022 06:43   4 коментара   2860 прочита


 
Западът е готов да нанесе удар на всяка страна, да я превърне в епицентър на криза, да провокира цветна революция и кървава баня. Това заяви днес руският президент Владимир Путин по време на видеоконферентен разговор с ръководителите на разузнавателните служби на страните от Общността на независимите държави. 

"Следвайки своите цели, геополитическите ни противници, нашите опоненти, както ние съвсем неотдавна говорихме, са готови да нанесат удар на всеки, на всяка страна, да я превърнат в епицентър на криза, да провокират цветна революция и да отприщят кървава баня", каза Путин. 

Всички входове на Кремъл ще бъдат блокирани на 30 септември СНИМКИ, ВИДЕО 

"Ние не веднъж сме виждали всичко това", допълни той. 

"Като се вкопчва към миналото и се опитва да провежда политика на диктатура във всички сфери - от международните отношения и икономиката до културата и спорта, - самият този прословут колективен Запад създава нови и нови проблеми, още и още кризи. При това той не се гнуси да използва всички средства за оказване на натиск върху страните, които избират суверенен път на развитие", каза Путин, цитиран от БТА. 


Казахстан едва смогва да приюти руснаците, бягащи от мобилизация 

Според руския президент в момента тече процес на "неумолимо разрушаване" на "еднополярната хегемония". "Това е обективната реалност, с която Западът категорично не желае да се примири", заключи той. 

4 коментара
30 Септември 2022 08:19 | Мая Паунова
Оценка:
1
 (
11
 гласа)

ДА ГОРИШ В АДА УБИЕЦ НА ДЕЦА!


30 Септември 2022 09:31 | кауно
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

И назе ке ни ударат ного ама след изборето


30 Септември 2022 10:17 | кауно
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Вече знаете дека съм селския палячо, обичам да правя свирки.


30 Септември 2022 20:24 | НИК
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

ПУТИН Е БОКЛУК
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар