Първи версии за нападателя от Ница 

30 октомври 2020 08:06   2097 прочита


  

 
Извършителят на нападението в храма в Ница е от тунизийски произход, съобщава порталът Nice Martin. Мъжът е на 21 години, не е носил в себе си документи, но полицията го е идентифицирала. Преди това нападателят не е бил криминално проявен и не е попадал в полезрението на правоприлагащите органи, пише руският вестник "Московский Комсомолец" 

Телевизионният канал RTBF от своя страна съобщава, че престъпникът е на 25 години и се казва Брахим. 


Нападнаха и убиха трима мъже, полицай е пострадал! 

 
Междувременно 44-годишният Франк Амбер заяви пред журналисти, че, излизайки от близкия лекарски кабинет, е видял мъж, който „като луд“ е избягал от църквата. Половин минута по-късно няколко полицаи са хукнали след него. "Всички отидоха в градинката зад храма. След това чух изстрели, пише "Фокус". 

После видях, че полицаите се върнаха в църквата - останаха там за кратко и хукнаха обратно. Разбрах, че се е случило нещо много ужасно. " 


Българин с разказ от ужаса в Ница: Хората се криеха в магазините 

Медиите съобщиха, че в Ница мъж с нож и пистолет е извършил нападение, в резултат на което 3 души бяха убити, няколко ранени. Една от жертвите е обезглавена. Полицията бързо задържа мъжа. 

По време на ареста той е бил ранен. Става ясно, че по време на нападението младежът е крещял ислямистки лозунги. Прокуратурата разглежда инцидента като терористична атака. 
 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар