Първата добра прогноза! Д-р Емануил Найденов за коронавируса: Краят му се вижда 

27 март 2020 07:07   4683 прочита


 
Коронавирусът придоби известност. Мерките са такива, защото има очаквания на обществото нещо да се случи, обясни д-р Емануил Найденов в студиото на "Тази сутрин" по БТВ. 


Общественият натиск в Холандия и Англия беше за затягане на мерките, тук обратното искат хората - разхлабване на тези мерки заради бизнеса. Общественият натиск може винаги да бъде двупосочен, ще видим какъв ще е резултатът. 

Това не е особено опасна инфекция, това не е ебола, не означава, че някой ще загине. До месец повечето от нас ще имат положителни тестове. 

По-добре да има извънредно положение, за да няма бедствено положение. Защото в един момент няма да има къде да се лекуват пациентите. Това, което става в Италия, не означава, че при нас ще се повтори при тези мерки. 

Знаем, че грипният вирус мутира. Не знаем дали догодина няма да е същото с мутирал коронавирус, но след тази пандемия ще има изводи. Когато се тества популацията, ще стане ясно кои са рисковете. 

Не само бързите, а и бавните и сигурни тестове също дават фалшиви резултати. 

Изводът ще се направи от положителните тестове, независимо, че ще има доста отрицателни. Не се страхувайте, краят му се вижда. Песента на този вирус е изпята, краят му се вижда ,обърна се към зрителите гостът в студиото. Петел.бг 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар