Политолози не виждат условия за предсрочни избори  

26 май 2020 07:31   2 коментара   2188 прочита


 Политолози не виждат условия за предсрочни избори у нас, въпреки че определено година преди редовните е започнала някакъв вид предизборна кампания. В студиото на БНТ Татяна Буруджиева и Стойчо Стойчев заявиха, че не виждат нови политически играчи. Така двамата отхвърлиха заявката от събота на Мая Манолова за единствена алтернатива на управлението и за нов политически проект. 

Татяна Буруджиева: "Аз няма да се уморя да повтарям, че хората обичат новото. Но Мая Манолова не е нова. Това, че се кандидатира за кмет, нима не е ли влизане в политиката? " В същия ред Буруджиева възприема и проекта на Слави Трифонов. 

"Изправи се. БГ" сяда на протест да припомни на Борисов, че иде смяна на караула 
"Изправи се. БГ" сяда на протест да припомни на Борисов, че иде смяна на караула 

Според Манолова президентът трябва да свика КСНС заради растящата безработица 

Няма нищо ново, каза и Стойчо Стойчев, който също е песимист по отношение на смяната на караула, за което говори Мая Манолова. Той припомни думите на Борисов, че няма пост, за който Манолова да не се е кандидатирала, а пък преди да стане омбудсман, е била депутат от БСП. 

Според политолозите кампанията е тип "кенгуру" - ту се появяваш, те те няма. 

"А за какво хората да ходят да гласуват, ако не им дадеш надежда", попита реторично Буруджиева. 

Политологът коментира и като абсолютна грешка начина, по който бизнесменът Васил Божков се опитва да се намеси и евентуално да влезе в политиката. Според нея PR на Божков, колкото и добре заплатен, не знае какво върши. По думите на Буруджиева образът на бизнесмена не се различава от останалите и просто е част от общата конюнктура. Нюз.бг 

2 коментара
26 Май 2020 10:33 | Стефанов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Губи време е човек да се интересува от политика - гледат те в очите и те лъжат. При това си верват, че им верваш. А пък гласуването е още по-голяма тъпотия, защото казваш на политицитеи, че наистина им верваш, макар че пускайки бюлетинката задължително псуваш.... Две думи за Боъко. Харесвам го доколкото харесвам Путин. Това е...


26 Май 2020 11:08 | Кольо Безин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Политолозите са герберски мисирки
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар