Нов скок - 140 болни с коронавирус за ден 

30 юни 2020 07:52   1 коментар   2776 прочита


Черната статистика на  болните с  коронавирус у нас пак отбеляза скок. Новорегистрираните случаи за последното денонощие са 140, показват данните на Единния информационен портал. 

 Жертвите пък са се увеличили с нови 4 и така общият им брой достигна 223. Най-много новозаразени са регистрирани в Смолян. Там болните са се увеличили с 60. 
Направени са 4524 PCR теста. Така общият брой на заразените става 4831. 

 .dnes.bg

1 коментар
30 Юни 2020 08:43 | ��������РИКО
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Изкуствено създадена икономическа супер-криза се прикрива под психологична операция смъртоносен вирус "Covid-19". Поръчители са частната кантора ФРС на САЩ а изпълнители освен специалните служби които контролират медиите и правителства, също така и подчинените на ФРС структури, Световната банка и МВФ които подкупват марионетъчните правителства с тлъсти суми за да съсипват собствените си икономики. Тестовете са фалшиви а тези които работят диагностират определени мутации в клетките които имат средно всеки 50 човека от 1000 тествани. (всевъзможни мутации и паталогии в клетките, НЕ въображаемия вирус Sar-Cov-2 който не съществува). Умишлено в едно и също време (преди около 7-10) навсякъде започнаха да правят в пъти повече тестове и бройката на "заразени" се увеличи многократно. Това показва, че всичко е добре организирано и планирано. Нали се сещате какво каза един Тулуп преди време? Ако бройката надвишава 100 всеки ден ще обявим втори Карантин. Ще има безработица и глад. ГОТВЕТЕ СЕ!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар