Нинова: Ниската избирателна активност е тежък знак към партиите 

10 юни 2024 08:20   3 коментара   2160 прочита


 
 

Първо искам да кажа, че сме притеснени от ниската избирателна активност, която е поредният много тежък знак към всички политически партии, към цялата система. Всички трябва да си направим извода от това и да вземем мерки. 

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на извънреден брифинг след края на изборния ден. Тя благодари както на всички, подкрепили Столетницата, така и на онези, които са отишли да гласуват. 

"Излишно е след десет години борба с модела ГЕРБ, да ме питате дали ще подкрепя ГЕРБ", сопна се соцлидерката на журналистически въпрос дали би преговаряла с Бойко Борисов. 
 dnes. bg 

3 коментара
10 Юни 2024 11:32 | тц тц тц
Оценка:
8
 (
12
 гласа)

Тая властитутка вместо да си подаде най-после оставката, ама наистина да напусне партията не само уж да си подава оставката, а после да я оттегля, пак има очи да се появява пред медиите. Колко трябва да си дебелокож, след като напълно провали БСП и те изпаднаха в почти крайна позиция, да говориш изобщо и да търсиш други виновни за провала си


10 Юни 2024 14:24 | Каруцар
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Корни, лошото е, че много знаци ви се дават, но на вас не ви пука. Ама той народа е виновен, че още разчита на избори.


11 Юни 2024 07:11 | Втори
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Дълбок поклон и комплименти към другарката Нинова! Най-накрая успя да постигне някакъв успех - досега БСП беше все предпоследна на изборите. Сега като гледам, не е така - след нея има цели две партии. Браво, браво и пак браво!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар