”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

ћилен  еремедчиев за изборите в —јў: »ма частична победа и за демократите, и за “ръмп


8 ноември 2018 10:07   907 прочита

 адър: BTV
 адър: BTV


 адър: BTV

Ќ€маше силна вълна на гласуване срещу насто€щи€ президент, коментира той


Ќа междинните избори в —јў частична победа има и за демократите, и за президента ƒоналд “ръмп. “ова об€ви в предаването „“ази сутрин” ћилен  еремедчиев, бивш зам.-външен министър.

ѕобедата за демократите е, че превзеха долната камара на  онгреса в —јў, а “ръмп спечели с факта, че н€маше силна вълна на обединение срещу него, коментира  еремедчиев.

ѕо думите му демократите н€мат силна кандидатура, ко€то да извад€т на следващите президентски избори срещу ƒоналд “ръмп и засега той е почти сигурен победител.

—поред бивши€ ни зам.-външен министър американски€т президент е сбъркал с това, че не е заложил на безспорни€ икономически растеж през последните две години, а на керваните с мигранти, т.е. на конфронтаци€та.

ƒемократите пък не е тр€бвало да вад€т ’илари  линтът от предизборната кампани€ и да залагат на „ќбамакеър“, ко€то е противоречива като политика.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: избори  —јў  президент ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.