Корнелия Нинова: Започва процес на нови избори в БСП

18 ноември 2019 10:08   2447 прочита


Приехме решение структурите по места да започнат анализ след местните избори. Решихме да се стартира отчетно-изборна кампания от 1 декември, като тя ще приключи през май догодина и през април преди конгреса ще имаме пряк избор на председател. Ще имаме и нови общински председатели, нови областни председатели, предложения за делегати на конгреса, номинации за председател с пряк избор и т.н. Започва процес на нови избори в БСП. Това заяви след днешното заседанието на Националния съвет на БСП лидерът на партията Корнелия Нинова.

"С "86" на "20" гласа взехме тези решения. Част от БСП искаха моята оставка пред медиите, но на пленума не казаха нищо. Това не е за първи път", каза още тя.

"Няма разединение и разцепление в партията. Имаше не 50, а 21 подписа – щеше да е катастрофално, ако зад тези подписи стоят общински организации, но в нито една организация не са се приемали такива решения", допълни лидерът на БСП.

"Имаме различия, но в никакъв случай БСП не е разцепена. Никъде по места не се говори за подобно нещо. Ние сме възможно най-демократичната партия. Безгрешни няма, но нека се чува обективното мнение", завърши Нинова./novini.bg/

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар