Корнелия Нинова се чуди защо Борисов пак е недоволен  

05 май 2021 05:59   1 коментар   2681 прочита


 Г-н Борисов, всеки ден протакане ви осигурява още време да се окопаете още във властта. Така лидерът на БСП Корнелия Нинова отговори на премиера в оставка Бойко Борисов по повод упрека му, че повече от месец се протака и не може да се състави правителство. 

Тя изразява възмущение, че дори навръх празника министър-председателят продължава да раздава напътствия и да се меси в работата на други партии. 

Относно думите му, че Нинова не можела да каже по-бързо да се закрива парламентът, защото Борисов продължавал да управлява, соцлидерът подчертава, че какво може и какво не може да казва, решава единствено нейната партия - БСП, а не той. ,пише Нюз бг 

 

Крещящо било мълчанието на президента относно шпионските скандали с Русия 

При обективната невъзможност да се състави ново правителство всеки ден протакане осигурява време на вашето да раздадете още концесии, да изхарчите безконтролно последните пари в бюджета, да назначите за пет години напред верните си хора във второто и третото ниво на властта, посочва още Нинова. 

Тя изтъква, че в такива случаи не Борисов, а Конституцията казва какво следва. 

Според нея в настоящата ситуация е по-добре да има служебен кабинет, назначен от президента Румен Радев, който да поеме отговорност за управлението на страната, отколкото да остане правителството в оставка на Борисов. 

1 коментар
05 Май 2021 23:27 | Хх-ббб:л)
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ййк! +ййнннл л
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар