Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище 
   –егистрац舫абравена парола

 илометрична колона от “»–-ове на ƒунав мост-2


2 април 2019 09:51   1883 прочита

—нимка: Ѕулфото
—нимка: Ѕулфото


—нимка: Ѕулфото

ќпашката започнала да се образува вчера и към момента е около 7,5 километра


ќгромна колона от тирове се е образувала на ƒунав мост-2 при ¬идин. “ова за€ви пред bTV български€т превозвач »ван  узманов, който е сред чакащите водачи. ѕо думите на  узманов движението по моста е абсолютно блокирано.  ъм момента никакви автомобили не преминават гранични€ пункт.

ќпашката започнала да се образува вчера и към момента е около 7,5 километра. —поред »ван  узманов причината за образувалата се колона е елементарна - служителите на пункта не работ€т. »мало и намалени коридори.

ѕревозвачът бе категоричен, че не става въпрос проблеми със системата - т€ си работела, но служители си намирали вс€каква друга работа, освен да обслужват хората. "»ма много решени€ за решението на тези проблеми, но никой не се организира. Ќ€ма тоалетни, нищо", каза още  узманов.

ћеждувременно от пресслужбата на ћ¬– съобщават, че към 7.30 часа на българо-румънската граница при √ ѕѕ "ƒунав мост" при ¬идин трафикът от товарни автомобили е интензивен на изход от страната.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: колона  мост  пункт ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.