Караянчева след уволнението на проф. Балтов: Радев, усмири глутницата   

14 септември 2021 05:31   4 коментара   4785 прочита


 След цял ден без телефон и интернет, първото, което научавам при „завръщането в цивилизацията“ е уволнението на проф. Балтов от Пирогов. Ами мерси за тая „цивилизация“! Радев, усмири глутницата, на която даде власт да унижава българското лекарско съсловие! Истинската цивилизация е за хора, които уважават опонента и признават неговите качества и постижения. 

Това написа Цвета Караянчева в социалните мрежи. 

И докато служебният чиновник Кацаров не е излекувал и един човек, проф. Балтов и екипът на Пирогов буквално воюва за здравето и живота ни. Месеци наред той страдаше с нас в страха ни, успокояваше ни, обясняваше как да се предпазим, докато вие с Кацаров подценявахте публично пандемията и подхранвахте антиваксърски настроения. Днес сте го уволнили на излизане от операционната. Една дума има за това – падение. 

Професор Балтов, поклон пред Вас!, пише още Цвета Караянчева в личния си профил във фейсбук. 

 


 


 

4 коментара
14 Септември 2021 07:55 | познавач
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Ами вашите гербаджийски гадове като уволниха токова много кадърни хора от постовете, за да назначите некадърните си гербаджиийски подлоги ???
Сега боли нали


14 Септември 2021 09:28 | старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Кадърните доктори са отдавна извън политиката. Нито им трябва протекция, нито реклама. Плащаш си голяма сума за адекватно лечение и спестяваш още по-голяма сума от неадекватно лечение. За загубеното време и здраве да не говорим.


14 Септември 2021 10:14 | bobi
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

простата путка на всичко отгоре е и грозна


14 Септември 2021 11:43 | 123
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Е сега не е грозна, но е всичко останала.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар