Каракачанов: ЕП оказва системен натиск с всички средства срещу България  

19 септември 2020 05:40   2 коментара   2716 прочита


Каракачанов: ЕП оказва системен натиск с всички средства срещу България  

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов нападна Европейския парламент в своя публикация във Facebook. В нея той твърди, че ЕП оказва натиск върху България и пита "Какво се случи с този Европейски съюз? " 

Ето и пълното писмо на Каракачанов към ЕП: 

Наскоро стана известно, че Комисията по мониторинг (DRMFG) към комисията LIBE в Европейския парламент е изпратила свое писмо с въпроси към българското правителство. 

Това писмо с въпроси идва след „закрито“ изслушване на няколко печално известни у нас неправителствени организации, сред които отново се нарежда Българският хелзинкски комитет. 

Официално обявен претекст за срещата е „борбата с корупцията“ по искане на същите НПО. Оказа се обаче, че зад паравана на „борбата с корупцията“ за пореден път е поставен въпросът за „правата на ЛБГТИ хората“ „Рома-хората“ и „Българо-македонското малцинство“ – цитатите са дословен превод от писмото до българското правителство. 

Поставя се въпросът „Защо българското правителство не отчита погрешните интерпретации на Истанбулската конвенция и защо не работи за протекция на жените чрез ратифицирането на конвенцията? “. Поставя се също въпросът за „правата на австралийския гражданин“ Джок Полфрийман. 

Всички въпроси се използват като средство за натиск срещу България на фона на следните безспорни факти: 

- Българската Конституция гарантира индивидуалните човешки права, а не колективни малцинствени такива; 
- Въпросът за „македонското малцинство“ е напълно закрит както в договорите ни с Македония, така и в българската Конституция; 
- Джок Полфрийман е доказан и справедливо осъден убиец, чието целенасочено провокативно публично поведение граничи с патология и поставя въпроса за неговото платено използване от някои от същите тези НПО; 
- Българският конституционен съд окончателно постанови несъвместимостта на Истанбулската конвенция с българската Конституция. 

От всичко изброено дотук става ясно, че се оказва системен натиск с всички сили и средства срещу България - като национална държава, срещу християнството у нас - като хилядолетна ценностна система, и срещу българските национални институции - като единствена пречка пред налагането на антинационални и антихристиянски ценности, норми и практики. 

Както добре си спомняме, именно Истанбулската конвенция гръмко се обявяваше срещу насилието срещу жени, а всъщност практически подготвяше узаконяването на еднополовите бракове в България и отваряше врата за привилегии на мигранти през нашите граници. 

Инструменти на този „истанбулски“ комплот срещу страната ни бяха някои печално известни на българското общество НПО, сред които отново Българският хелзинкски комитет, както и някои други с думата „джендър“ в наименованието си. 

Днес се търси същият ефект, като под паравана на „борбата с корупцията“ – една безспорно чувствителна обществена тема – се търси узаконяване на несъществуващи етнически и всякакви други малцинства, еднополови бракове и разбиване на българските традиции и ценности. Учудващо е, че същите онези т. нар. български НПО защитават една коминтерновска югославска антибългарска теза. 

Като председател на ВМРО категорично заявявам, че ръководената от мен политическа формация категорично ще се противопоставя на всяка форма на натиск срещу страната ни и на всеки опит за ерозиране на националната ни идентичност, размиване на християнските ценности и разбиване на традиционното семейство от мъж и жена. 

Призоваваме всички български политически партии да заемат същата ясна и категорична национална позиция, а не да се спотайват пред поредния опит за натиск срещу нашата страна, надявайки се на политически дивиденти с оглед на предстоящите извънредни или редовни парламентарни избори. 

 dnes.bg/

2 коментара
19 Септември 2020 09:26 | Стефанов Сц.
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

За тома дето говориш си прав, а за другото? Не са само тези въпроси...


19 Септември 2020 12:14 | bobo
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

neka vseki si se opredelia kakavto iska 6tom konstotusiata razre6ava ti ne se barkai ti debelako i onia pianisa sial sviat znee samo ti ne znae6 4e ima makedonsi
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар