Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!  ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

»звестен космонавт и блогър идва на “ехнически€ панаир


22 септември 2019 11:54   2359 прочита

—нимка: artemjew.ru
—нимка: artemjew.ru


—нимка: artemjew.ru

ќлег јртемиев три пъти е излизал в открити€  осмос, където е прекарал 20 часа и 20 минути


»зкушените от  осмоса ще могат да се потоп€т в необ€тни€ св€т на звездите по време на ћеждународни€ технически панаир в ѕловдив, който се открива на 23 септември /понеделник/. Ћично космонавтът ќлег јртемиев ще презентира руските космически постижени€. “ой е бил два пъти в ћеждународната космическа станци€, лет€л е и в други мисии извън «ем€та. ”частвал е в 105-дневен експеримент, имитиращ полет до ћарс. “ри пъти е излизал в открити€  осмос, където е прекарал 20 часа и 20 минути, съобщава "ћарица".

јртемиев стана известен със сво€ канал в ётуб.  осмоблогърът прави видеоекскурзии из ћеждународната космическа станци€ и разказва за живота в безтегловност - как на борда се работи, спи, €де и дори как се ходи в тоалетната. Ќеговите постовете събират хил€ди лайкове, а целта им да попул€ризират напредъка на космонавтиката. ѕосетителите на ≈сен 2019 могат да го вид€т на щанда на –уси€. “ази година страната е партньор на панаира. Ќай-големи€т икономически, търговски и делови форум за ёгоизточна ≈вропа ще продължи до 28 септември.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: панаир  блогър  космонавт ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.