Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! Ѕърза пица с €йца ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

»зританите израелски туристки: „увствахме омраза към нас


13 юли 2019 11:04   2342 прочита

 адър: »зраелска телевизи€
 адър: »зраелска телевизи€


 адър: »зраелска телевизи€

ƒетето ми искаше да знае повече Ѕургас и Ѕългари€, сега н€ма какво да му кажа, казва пострадалата  ерен


"„увствахме омраза към нас, защото сме израелки". “ова разказаха пред bTV двете изритани от български хотелиер туристки √ила јкав и  ерен ’азаз. √розната сцена се разиграва пред очите не децата им. “ехни€т клип със скандала им в хотела нашум€ както в социалните мрежи, така и в израелските медии.

"“ам повече н€ма да се върнем", допълва √ила јкав.

ѕроблемът тръгнал, след като станало €сно, че запазената им ста€ е за трима души, а те са две майки и две деца. ќт хотела обаче са категорични, че чужденките са били агресивни.

" ато пътувахме с такси, ни взимаха по 25лв., не ни даваха квитанци€. Ќе беше при€тно да се чувстваш по този начин в държава, в ко€то си дошъл да се забавл€ваш. Ќаричаха ни "израелска мафи€", разказва  ерен ’азас.

Ќе е при€тно да се чувстваш по този начин в държава, в ко€то си дошъл да се забавл€ваш, казват още майките.

"—едмица преди екскурзи€та купих книга за детето, исках да научим повече за Ѕургас, за Ѕългари€. —лед това прежив€ване н€мам много какво да кажа на детето си", сподел€ √ила јкав.

 ерен ’азас казва, че "собственикът на хотела има снимка, когато е бил в »зраел и се усмихва, а когато ние б€хме в Ѕългари€, плакахме". "Ќе ни гледайте с омраза, все едно искате да ни пребиете, защото в€рвам, че българите идват в »зраел и получават добро отношение", за€ви √ила јкав.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: туристки  омраза  сцена ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.