Ќовините на югозападна Ѕългари€
 ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

»тали€ отложи дебата за бъдещето на правителството за 20 август


14 август 2019 09:33   1876 прочита

—нимка: ј–/Ѕ“ј
—нимка: ј–/Ѕ“ј


—нимка: ј–/Ѕ“ј

—едмица отсрочка за ƒжузепе  онте за разрешаване на кризата


—енатът на »тали€ насрочи на 20 август дебата по предложението за вот на недоверие към правителството на ƒжузепе  онте, предаде ‘ранс прес.

ѕремиерът ще говори пред сенаторите на 20 август за политическата криза, в ко€то изпадна неговото правителство, след като коалиционни€т партньор, крайнод€сната Ћига, внесе вот на недоверие към кабинета, предаде –ойтерс.ј‘ѕ.

—ъщевременно —енатът отклони предложението на "»талианските брат€" още същи€ ден да се проведе гласуване по вота за недоверие към правителството на  онте и позволи на премиера да говори пред горната камара за да разреши кризата.

ƒесните партии подкрепиха искането на —алвини за дебат още утре, но депутатите от управл€ващото ƒвижение 5 звезди, подкрепени от опозиционните левоцентристки парламентаристи, отхвърлиха предложението. “ака вс€ко решение за съдбата на правителството се отлага поне до 20 август.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: »тали€  дебат  правителство ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.