Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

»талианска фирма насърчава служителите си в Ѕургас да отиват на работа с колело


21 септември 2019 09:14   1498 прочита

—нимка: ќбщина Ѕургас
—нимка: ќбщина Ѕургас


—нимка: ќбщина Ѕургас

ѕолзващите най-често велосипед ще получат най-много точки и награди


ћеждународната компани€ STL, ко€то е с италиански капитал и е ситуирана на територи€та на ѕристанище Ѕургас «апад, насърчава своите служители да ход€т на работа с велосипед, съобщиха от ќбщина Ѕургас.

“ази година ≈вропейската седмица на мобилността постав€ в центъра на вниманието безопасното ходене и колоездене, както и ползите, които те нос€т за нашето здраве, околна среда, а и за портфейла. ћотото на кампани€та е " ойто кара колело, е мой при€тел", а времето на нейното провеждане от 12 август до 30 септември.

Ќамерението е да се демонстрират ползите от спортуването и активни€ начин на живот, да се говори за опазването на околната среда и за превръщането на колоезденето в част от корпоративната култура.

¬ кра€ на периода - 30 септември, ще бъдат отчетени резултатите и бро€т на идвани€та на служителите с велосипед до работа. “ези, които са събрали най-много точки, ще получат награди. ѕо този начин фирмата насърчава специалистите си да използват алтернативните начини за придвижване.

—лужителите на STL взеха активно участие в едно от събити€та на ≈вропейската седмица на мобилността, организирана от ќбщина Ѕургас и ќбластен информационен център, а именно нощни€т велопоход.

източник: dnes.dir.bg

ќще за: фирма  служители  Ѕургас  работа ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.